Geaccrediteerd voor pedicures

De Ondernemende Pedicure
Ondernemen met gevoel

 

Accreditatie: 6 punten

2 punten: Omgevingsbewust handelen

2 punten: Reflectie

2 punten: Voetzorg - overige voetzorg

 

De Ondernemende Pedicure, Ondernemen met gevoel. Dat is het thema van het congres 2021. Als pedicure zijn wij ondernemer en willen wij graag geld verdienen met onze verrichtingen. De balans die we moeten vinden tussen zakelijk omgaan met klanten en de problemen die ons ter ore komen is vaak niet mis.

De pedicure wordt vaak als vertrouwenspersoon gezien, ondanks dat zij hier niet om gevraagd heeft en hier (vaak) niet voor opgeleid is. Vaak is het onduidelijk wat je moet met deze verhalen. Hoe ga je om met het verhaal van iemand die jou iets toevertrouwt en waarvan je denkt, 'ik moet hier iets mee'?

Anna Crott, onze dagvoorzitter, kan systematisch spiegelen en ons zo zelf een antwoord laten geven.

Machteld Beukema, Hoofd Veilig Thuis bij GGD Zuid Limburg, opent het congres en zal duidelijk maken welke wegen we kunnen bewandelen en hoe de relaties zijn tussen burger, politie, gemeente en Veilig Thuis.

Aansluitend geeft Youri Maubach van Veilig Thuis informatie en een lezing over deze organisatie en hoe wij een melding kunnen maken als wij het vermoeden hebben dat onze klant niet meer veilig thuis verkeert.

Trajekt is een welzijnsorganisatie die zaken voor mensen regelt als ze dat zelf niet meer kunnen. Heleen Langeveld vertelt tijdens een interactieve lezing wat Trajekt jouw klanten kan bieden.

Vervolgens licht Anouk Lamers toe wat het bedrijfshandboek inhoudt en waarom dit belangrijk is voor jou als zelfstandig ondernemer. Dit is namelijk een verplicht onderdeel in het KRP.

Orthopedische schoenen, het idee dat je daar op moet lopen is niet voor iedereen leuk. Michael van Wersch van GERA geeft een lezing over deze schoenen en hoe klanten toch gelukkig zijn met comfortabele en leuke schoenen. Daar krijg je een goed gevoel bij!

Margreet van Putten neemt je in een interactieve sessie mee in de wereld van Covid tenen, voet- en teenproblemen door gebrek aan beweging of juist veel meer gaan wandelen, de gevolgen van uitgestelde zorg, maar ook de gevolgen van uitgestelde scholingen, alles online moeten doen en andere punten van aandacht.

Afsluitend spreekt Marleen Gielen over Positivisme. Dé manier om met een goed gevoel naar huis te gaan.

Het belooft dus een interessante dag vol inspirerende sprekers te worden.

Het congres vindt plaats op 23 oktober 2021 bij Van der Valk Heerlen. U kunt zich hier inschrijven!

 

  • banner/Banner onderaan 1.png
  • banner/Banner onderaan 2.png
  • banner/Banner onderaan 3.png