Geaccrediteerd voor pedicures

Over ons - Close2Me

Wij zijn Brigitte Borghans en Hermine Lamers en wij zijn vrouwelijke ondernemers die houden van een uitdaging. Brigitte is werkzaam als pedicure in het gezondheidscentrum in Berg en Terblijt. Hermine is werkzaam in Maastricht.

Het werken in een gezondheidscentrum heeft het voordeel dat patiënten terecht kunnen voor meerdere medische afspraken, omdat er meerdere zorgverleners onder een dak zitten. Dat maakt het voor patiënten een stuk makkelijker. Door de onderlinge communicatie tussen de zorgverleners zijn er korte lijnen die de patiënt ten goede komen.

Medisch Pedicure (++) is paramedische zorg die wordt aangeboden aan mensen met voetproblemen. De risicogroepen voor voetproblemen zijn diabetes, reuma, spastische patiënten, oudere mensen, demente mensen en mensen met de ziekte van Parkinson. Mensen die vanwege hun beroep (bijvoorbeeld horeca) veel van hun voeten eisen en sporters hebben deskundige voetverzorging nodig om voetproblemen te voorkomen. Voetproblemen kunnen ook ontstaan als bijwerking van medicijngebruik.

In 2016 zijn wij begonnen met het organiseren van geaccrediteerde bijscholingen in en rondom Maastricht en in Midden-Limburg. Dit is ons zo goed bevallen dat we hebben besloten om in 2017 samen verder te gaan onder de naam Close2Me bv voor geaccrediteerde cursussen en een jaarlijks congres.

  • banner/Banner onderaan 1.png
  • banner/Banner onderaan 2.png
  • banner/Banner onderaan 3.png