Geaccrediteerd voor pedicures

23 maart '24 - Excursie GERA

        

Na een groot succes in 2023, gaat Close2Me op 23 maart 2024 opnieuw op bedrijfsbezoek bij GERA in Heerlen.
Gera Orthopedische Schoentechniek B.V. levert alle mogelijke orthopedische en schoentechnische producten en diensten.

Gezondheid is een kostbaar bezit. Lichamelijk hebben we allemaal onze beperkingen. Sommige beperkingen zijn echter zodanig dat het functioneren in het dagelijkse leven teveel gehinderd wordt. In Nederland maken daarom ruim 100.000 mensen gebruik van een orthopedische voorziening om het dagelijks functioneren te verbeteren. Gera Orthopedische schoentechniek B.V. heeft meer dan 55 jaar ervaring in huis. Hierdoor vinden ze altijd passende oplossingen voor functionele beperkingen aan het bewegingsapparaat.

Zij doen dit door een orthopedische voorziening individueel (op maat) te vervaardigen zodat beperkingen worden opgeheven of zeker afnemen. Hierbij streven ze er naar om een technisch en medisch goede voorziening te maken die ook nog eens erg mooi is!

Details

Michael van Wersch, sinds 2020 algemeen directeur van GERA, gaat o.a. in op het maken en lezen van blauwdrukken en op het proces in de praktijk van het maken van OSA en OSB.

Tevens sluit Alexandra Boecke aan, massagetherapeut. Zij geeft inzicht in voetreflexologie en massage bij oncologie.

Datum: 23 maart 2024
Tijdstip: 09:30 - 12:30 (09:30 inloop, 10:00u start)
Accreditatie: 4 punten Voetzorg Specialistisch
Locatie: Beersdalweg 110, 6412 PE Heerlen
Kosten: € 35,- excl btw (inbegrepen: accreditatie bij ProCERT en koffie met wat lekkers op locatie)

Let op: Als je al eerder hebt deelgenomen en accreditatiepunten hebt ontvangen, kom je niet in aanmerking voor extra punten.

Aanmelden
Deze datum is vol. Heb je interesse om ook een keer mee te gaan? Stuur een email naar info@close-to-me.nl en wij zetten je op de lijst om voor een eventuele volgende datum te benaderen.

  • banner/Banner onderaan 1.png
  • banner/Banner onderaan 2.png
  • banner/Banner onderaan 3.png