Geaccrediteerd voor pedicures

Studiereis Porto

 

 

 

 

 
We zijn verheugd aan te kondigen dat we een geaccrediteerde studiereis naar Porto, Portugal plannen voor eind oktober 2023. Het is een unieke kans voor (medisch) pedicures en andere geïnteresseerden om te leren van experts, te netwerken en te genieten van de prachtige cultuur en geschiedenis van deze prachtige stad.

 

Orthopedische schoenmaker
Porto staat onder andere bekend om zijn bloeiende industrie van orthopedisch schoeisel, waarbij enkele van de beste fabrikanten van deze soort schoenen ter wereld gevestigd zijn.

Deze fabrieken zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van schoenen die specifiek zijn aangepast aan de behoeften van mensen met verschillende soorten voetproblemen. Van platvoeten en hoge bogen tot diabetes en artritis, orthopedisch schoeisel biedt oplossingen voor verschillende voetproblemen en kan helpen bij het verminderen van pijn en het verbeteren van de algemene mobiliteit.

We zijn blij om aan te kondigen dat we tijdens onze geaccrediteerde studiereis naar Porto een speciale kans hebben om een bezoek te brengen aan Brigante, een van de meest gerenommeerde fabrikanten van orthopedisch schoeisel in de regio.

Brigante heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail bij het maken van op maat gemaakte orthopedische schoenen. Tijdens ons bezoek aan hun fabriek zullen we een rondleiding krijgen en een presentatie over hun ondernemerschap. We zullen horen hoe ze hun bedrijf hebben opgebouwd en gegroeid.

 

Programma
We zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van het programma en het selecteren van de meest interessante bezienswaardigheden en activiteiten voor onze reis.

We kunnen je echter verzekeren dat we ons uiterste best doen om een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen, met een combinatie van educatieve, culturele en recreatieve activiteiten die de diversiteit en charme van Porto weerspiegelen.

Een portproeverij mag absoluut niet ontbreken in ons programma. Porto is wereldberoemd om zijn portwijn en we zullen er zeker voor zorgen dat je deze geweldige ervaring niet mist!

 

Reserveren
Vanwege de beschikbaarheid van vluchten en accommodatie, hebben we beperkte tijd (max. 5 dagen) om de inschrijvingen te accepteren. Daarom willen we iedereen die geïnteresseerd is in deze reis, vriendelijk verzoeken om zich zodra de inschrijving opent, zo snel mogelijk in te schrijven om hun plek te reserveren.

We begrijpen dat de reiskosten een belangrijke factor kunnen zijn in de besluitvorming, maar we willen benadrukken dat deze kosten aftrekbaar kunnen zijn als zakelijke uitgaven in overleg met je accountant.

Dus, als je klaar bent om te genieten van een unieke leerervaring, en tegelijkertijd te genieten van de prachtige cultuur en geschiedenis van Porto, dan nodigen we je uit om onze nieuwsbrief in de gaten te houden en je in te schrijven zodra de inschrijving opent. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden en we kunnen niet wachten om samen met jullie Porto te bezoeken!

  • banner/Banner onderaan 1.png
  • banner/Banner onderaan 2.png
  • banner/Banner onderaan 3.png